COM ESCRIUEN ELS GUIONISTES A HOLLYWOOD?

Cada guionista té els seus secrets per escriure i no s’expliquen a tot arreu. Per això, Teresa de Rosendo i Josep Gatell, van anar a Hollywood a descobrir-los. De la seva aventura, en van fer un llibre, Objetivo Writer’s Room, i, ara, tenim el privilegi que ens facin una sessió explicativa per a nosaltres. Serà el proper 18 de maig a les 17 hores a la seu de la SGAE a Catalunya (Passeig Colom, 6). Presentarà els dos autors la guionista i sòcia del GAC, Carmen Fernández Villalba.

INSCRIU’T-HI FENT CLIC AQUÍ

 

 

 

Teresa de Rosendo és guionista de televisió des de fa quinze anys. Actualment, forma part de l’equip de la sèrie diària de Televisió Espanyola, Servir y Proteger. Ha participat en una desena de sèries com Centro Médico, Velvet, Gavilanes, Fuera de Lugar o U.C.O.

teresaderosendo

 

Josep Gatell és guionista de televisió i, ara mateix, és cap de guionistes de la sèrie d’AtresMedia, Cuerpo de Élite. En la seva trajectòria, entre l’entreteniment i la ficció ha estat membre d’equips de programes com En el Aire con Andreu Buenafuente, Así nos va, José Mota presenta o Valientes.

josepgatell

 

hollywood