X Pitching Fòrum de Llargmetratges

Convoquem una nova edició del nostre Pitching Fòrum de Llargmetratges.

Un any més, celebrarem el Pitching Fòrum de Llargmetratges en el marc de Cinema Pendent a L’Alternativa. Com a socis del GAC us hi podreu presentar gratuïtament (el cost per a no socis és de 40€ i per a socis de SGAE 20€).

Es podran presentar projectes de llargmetratge fins al dijous 27 de juliol de 2023, data a partir de la qual una comissió d’analistes designada pel GAC seleccionarà entre 4 i 8 projectes. Els autors dels projectes seleccionats rebran una tutoria de desenvolupament de continguts, i també participaran en un taller de pitch (l’any passat les formacions van ser a càrrec de Neus Rodríguez i Marian Sánchez-Carniglia).

Finalment, es duran a terme els pitchings davant d’un tribunal professional i d’un públic format per productores. A l’esdeveniment, els professionals assistents podran sol·licitar trobades individuals amb els autors dels projectes. A l’edició del 2022, al tribunal hi va haver representació de TV3, TVE, Elamedia Estudios i Semaine de la Critique del Festival de Cannes.

El Pitching Fòrum GAC és possible gràcies al suport de l’Institut Català de les Empreses Culturals (ICEC), l’Institut de Cultura de Barcelona (ICUB), la Institució de les Lletres Catalanes (ILC), SGAE i la Fundació SGAE i el Fòrum d’Associacions de Guionistes Audiovisuals (FAGA)

BASES en català / en castellà

FULL D’INSCRIPCIÓ en català / en castellà