Pitching Fòrum GAC 2021

Guionistes Associats de Catalunya obre les convocatòries per una nova edició del seu Pitching Fòrum. Un any més, celebrarem el VIII Pitching Fòrum de Llargmetratges en el marc de Cinema Pendent a L’Alternativa, i el III Pitching Fòrum de Sèries al Serielizados Fest.

Es podran presentar projectes de llargmetratge o sèrie fins al dijous 29 de juliol de 2021, data a partir de la qual una comissió d’analistes designada pel GAC seleccionarà entre 4 i 8 projectes per participar a cada pitching.

Els autors dels projectes seleccionats rebran una tutoria de desenvolupament de continguts, i també participaran en un taller de pitch (l’any passat les formacions van córrer a càrrec de Fernando de Felipe, Neus Rodríguez, Fernanda Rossi i Marian Sánchez-Carniglia).

Finalment, es duran a terme els pitchings davant d’un tribunal professional i d’un públic format per productores. A l’esdeveniment, els professionals assistents podran sol·licitar trobades individuals amb els autors dels projectes. A l’edició del 2020, al tribunal hi va haver representació de TV3, TVE, Buendía Studios, Avalon, Playz, Movistar+, ATRESplayer i Mediaset.

En cas que, per raons sanitàries derivades de la COVID-19, no es pugui o sigui desaconsellable dur a terme presencialment el Pitching o alguna de les seves activitats formatives prèvies, aquestes es realitzaran online.


BASES – VIII Pitching Fòrum llargmetratges GAC – L’Alternativa  /// Fitxa inscripció llargmetratges

(Bases en castellano VIII Pitching Forum largometrajes GAC – L’Alternativa /// Ficha inscripción largometrajes en castellano)

BASES – III Pitching Fòrum Series GAC – Serielizados Fest   /// Fitxa inscripció sèries

(Bases en castellano III Pitching Forum Series GAC  ///  Ficha inscripción series en castellano )

El Pitching Fòrum GAC és possible gràcies al suport de FAGA, Fundació SGAE, l’ICEC (Institut Català de les Empreses Culturals), l’ICUB (Institut de Cultura de Barcelona) i la ILC (Institució de les Lletres Catalanes).