Pitching Fòrum GAC 2020

El GAC obre les convocatòries per una nova edició del seu Pitching Fòrum. Mantenint les col·laboracions de l’any passat, celebrarem el VII Pitching Fòrum de llargmetratges en el marc de Cinema Pendent a L’Alternativa, i el II Pitching Fòrum de Sèries al Serielizados Fest. Aquest any presenta reptes nous, però ara més que mai hem de lluitar per fomentar el talent a partir del guió.

Es podran presentar projectes de llargmetratges o sèries fins al 30 de juliol de 2020, data a partir de la qual una comissió d’analistes designada pel GAC seleccionarà entre 4 i 8 projectes per participar a cada pitching. Els autors dels projectes seleccionats rebran una tutoria de desenvolupament de continguts, i també participaran en un taller conjunt de pitch (l’any passat les formacions van córrer a càrrec d’Ana Sanz-Magallón, Fernando de Felipe, Maria Pau Pigem, Toni Carrizosa, i Marian Sánchez Carniglia).

Finalment, es durà a terme un pitching davant d’un tribunal professional i d’un públic format per productores. A l’esdeveniment, que tindrà lloc en el marc de Serielizados Fest i L’Alternativa, els professionals assistents podran sol·licitar trobades one-to-one amb els autors dels projectes. A les edicions de 2019, els tribunals van comptar amb representants de TVE, TV3, Mediaset, Filmax, A3media, BTeam Pictures i el Festival de Rotterdam.

En cas que, per raons sanitàries derivades de la COVID-19, no es pugui o sigui desaconsellable dur a terme presencialment el Pitching o alguna de les seves activitats formatives prèvies, aquestes es realitzaran online.

Descarrega les bases

BASES – VII Pitching Fòrum llargmetratges GAC – L’Alternativa  /// Fitxa inscripció llargmetratges

(Bases en castellano VII Pitching Forum largometrajes GAC – L’Alternativa /// Ficha inscripción largometrajes en castellano)

BASES – II Pitching Fòrum Series GAC – Serielizados Fest   /// Fitxa inscripció sèries

(Bases en castellano II Pitching Forum Series GAC  ///  Ficha inscripción series en castellano )

El VII Pitching Fòrum GAC i el II Pitching Fòrum Sèries GAC són possibles gràcies al suport de FAGA, SGAE Catalunya, l’ICEC (Institut Català de les Empreses Culturals), l’ICUB (Institut de Cultura de Barcelona) i la ILC (Institució de les Lletres Catalanes).