ELECCIONS SGAE: VOTA JOANES URKIXO

Guionistes Associats de Catalunya dona ple suport a la candidatura de Joanes Urkixo a representar el Col·legi Audiovisual a la Junta de SGAE.
Les eleccions tindran lloc de forma presencial el proper 26 d’octubre, però animem que els guionistes socis de SGAE votin per correu. En Joanes és membre fundador i expresident de l’Associació de Guionistes Bascos EHGEP, que juntament amb EDAV, AGAG i el mateix GAC formen part de FAGA.
Encara no has votat? Si vols estalviar-te temps llegeix les instruccions fàcils que ha fet FAGA per votar presencialment i per correu.
Us adjuntem la carta que en Joanes adreça a tots els guionistes catalans socis de SGAE:

 

Salutacions, companya, company de l’audiovisual. 
Com ja saps, el proper dia 26 se celebren les eleccions a la Junta Directiva de Sgae, a la qual pertanys dins del Col·legi Audiovisual. Sabies que en les anteriors eleccions de 2015 només va votar el 10% del cens de l’audiovisual de Catalunya? Has vist que, en el Col·legi Audiovisual, de 16 candidats només hi ha una dona? Si volem que es defensin els nostres interessos com a col·lectiu, hem de defensar-los nosaltres. Per això et demano que votis.
  • Per aconseguir un repartiment just dels nostres drets i posar fre a La Roda.
  • Perquè aquest repartiment sigui clar i transparent, perfectament identificable des del seu origen.
  • Per aconseguir una Sgae que compleixi amb la llei, reformada, moderna i eficient.
  • Perquè les companyes tinguin una part activa en l’entitat i participin en els seus òrgans de govern fins a assolir la paritat.
  • Perquè la Fundació Sgae segueixi impulsant i difonent l’obra dels autors de cada comunitat i en totes les llengües de l’estat.
El teu vot és fonamental. Pots exercir-lo el dia 26, però és més segur i còmode enviar-lo per correu com més aviat millor (les cartes han d’arribar a Sgae el dia 25, a tot estirar).
I, si tens intenció de votar, et demano també que em donis el teu vot com a company de l’audiovisual, membre de l’Associació de Guionistes Bascos EHGEP i de FAGA.
Aquí tens el meu programa i més informació
Una abraçada
Joanes Urkixo