XVIII Festival de Cinema Espanyol de Màlaga

festival malaga

El XVIII Festival de Màlaga de Cinema Espanyol se celebrarà del 17 al 26 d’abril en aquesta ciutat andalusa. Aquest any els socis del GAC hi tenen una presència important. Obrirà el festival, Joaquim Oristrell, amb Hablar, una pel·lícula que ha coescrit amb Cristina Rota, rodada en un únic pla seqüència de 75 minuts i on una vintena de personatges parlen sobre la vida, la crisi, l’economia i les relacions en el barri madrileny de Lavapiés.

 

 

En la secció oficial, encara que fora de concurs, també es presenta el primer llargmetratge escrit per la sòcia del GAC, Mireia Llinàs, amb el també director del film, Alfonso Albacete, Sólo química. Es tracta d’una comèdia romàntica on hi ha un triangle amorós entre una dependenta somiadora, un actor famós i un jove psicòleg que no creu en l’amor.

 

 

Finalment, la presència del GAC en el festival es completa amb Sara a la Fuga, un curtmetratge coescrit pel soci, Marçal Cebrian, i la també directora, Belén Funes. En menys de vint minuts gaudirem del saber fer d’una adolescent, que no és actriu professional, però que transmet com poques actrius al món.

 

 

 

 

 

Share Button
Tornar enrere