V PITCHING FÒRUM GAC: INCRIPCIONS PER ASSISTIR-HI

Productors, directors i professionals del sector audiovisual estan convidats el 14 de novembre al V PITCHING FÒRUM del GAC, organitzat per Guionistes Associats de Catalunya en col·laboració amb l’Alternativa, Fundació SGAE, Televisió de Catalunya, PROA, l’Acadèmia del Cinema Català i FAGA,

Durant la sessió, presentada per Joan Antoni Martín Piñol, cada un dels guionistes seleccionats presentaran el seu projecte en una sessió de Pitch davant els assistents i contestaran les preguntes del Tribunal. Aquest estarà format per Marcel Barrena (director i guionista “100 metros”), Marina Padró (productora a Rodar y Rodar), Conxa Orea, (productora executiva de TV3) i un guionista encara per confirmar. En acabat, hi haurà espai per al networking amb menjar i begudes per als assistents.

L’objectiu d’aquest V Pitching Fòrum és crear un mercat i un punt de trobada entre guionistes i productors, tot creant un vincle directe entre els diversos actors de l’audiovisual. D’aquesta manera es facilitarà el posicionament, el desenvolupament i, a llarg termini, la producció de projectes en què es valori el guió.

L’acte tindrà lloc a les 11.30 a la sala Raval de Centre de Cultura Contemporània de Barcelona, en marc de l’Alternativa, el Festival de Cinema Independent de Barcelona.

Els projectes seleccionats d’entre tots els inscrits, que han arribat de tot Espanya, es donaran a conèixer el 31 d’octubre.

 

Entrada gratuïta

Aforament limitat

Inscripcions aquí

 

Share Button
Tornar enrere