Trobada de Celia Rico amb el GAC

El 21 de març a les 18.30h tindrà lloc a SGAE una taula rodona sobre guió amb Celia Rico, organitzada pel GAC, amb la col·laboració de l’Acadèmia del Cinema Català

 

El pròxim 21 de març a les 18.30h al Club Social de SGAE Catalunya tindrà lloc una taula rodona amb Celia Rico, guanyadora del Gaudí a Millor guió per la seva òpera prima Viaje al cuarto de una madre, que es va endur un total de 9 nominacions en la passada edició dels Premis de l’Acadèmia del Cinema Català, entre elles a Millor pel·lícula en llengua no catalana i Millor direcció. En aquesta trobada, Rico conversarà amb Valentina Viso, guionista de Tres dies amb la famíliaTots volem el millor per a ella.

 

Amb aquesta xerrada, el GAC manté la tradició de convidar la persona guanyadora del Premi Gaudí en la categoria de Millor guió perquè comparteixi el seu procés d’escriptura amb companys de professió i el públic general.

 

El guió de Viaje al cuarto de una madre, una història molt personal que s’endinsa en la relació entre una mare (Lola Dueñas) i una filla (Anna Castillo) que viuen en un poble d’interior, va participar al prestigiós Script Station Lab de la Berlinale Talents el 2015.

 

Celia Rico va iniciar la seva carrera el 2012 amb el multipremiat curtmetratge Luisa no está en casa, seleccionat als festivals de Venècia, Valladolid, Sevilla, Màlaga i Gijón, entre d’altres, i guanyador del Premi Gaudí a millor curtmetratge.

 

INSCRIU-TE AQUÍ

 

Share Button
Tornar enrere