SUSI GUANYA EL CONCURS TRANSMÈDIA

CONCURS TRANSMEDIA
SUSI, una elefanta a l’habitació, creada per la guionista i fotògrafa, Ana Luna Sanz amb el suport del productor de Camille Zonca, Albert Baquero, ha guanyat el V Concurs de guió transmèdia GAC-MAC. Aquest premi està dotat en 2.000 € per gentilesa del Mercat Audiovisual de Catalunya. El jurat, ha destacat la força temàtica per fer-nos reflexionar sobre els drets dels animals, així com la relació de les ciutats amb els seus zoològics. Alhora, també han volgut destacar la seva potencialitat per a utilitzar la narrativa transmèdia amb experiències immersives que millorin l’empatia cap els animals, per la funció educativa i de conscienciació social.

Supercaballo, del guionista i soci del GAC, David Muñoz, i UBarnacas II, la memoria barraquista de Barcelona, d’Oscar Dhooge, han obtingut el premi formatiu a càrrec del Màster de Producció Audiovisual Transmèdia de la UAB. De la seva banda, el projecte Atelier(s), creat per Mikel Mas, es beneficiarà del suport i disseny de producció per part de la Plataforma MiLab Blanquerna.

El lliurament dels premis s’ha fet aquest dijous, 14 de desembre, a l’Aula 201 de la Facultat de Comunicació i Relacions Internacionals Blanquerna. El jurat d’aquesta cinquena edició ha estat format per Carlos Bría (FCRI Blanquerna), Ferran Clavell (CCMA), Francisco Martín Villodres (UAB), Pep Jové (guanyador darrera edició) i Daniel Resnich (GAC). Aquesta iniciativa és possible gràcies a la col·laboració econòmica del MAC, la Fundació SGAE i el Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya.

Share Button
Tornar enrere