Pitching Forum GAC 2019

Aquest és un any molt especial, perquè, per primera vegada, tindrem Pitching Forum GAC per partida doble!

 

Ens expliquem: fins ara havíem fet 5 edicions del Pitching Forum de llargmetratges, i enguany en tindrem una sisena, de nou en el marc de L’Alternativa, el Festival de Cinema Independent de Barcelona. Tots sabem, però, que les sèries cada vegada tenen més presència en el mercat audiovisual, i per això estem encantats de presentar el I Pitching Forum Sèries, que celebrarem en col·laboració amb el Serielizados Fest.

 

Els projectes seleccionats gaudiran d’una tutoria de desenvolupament de projecte i d’un taller de pitching a càrrec del GAC. Després, podran presentar els seus projectes en el marc dels festivals respectius, en un pitching davant d’un tribunal professional i d’un públic format per productores. Finalment, aquestes productores podran sol·licitar trobades one-on-one amb els projectes per fomentar el seu desenvolupament.

 

Totes dues convocatòries queden ja obertes, i podreu presentar els vostres projectes fins al 31 de juliol del 2019.

 

BASES – VI Pitching Forum llargmetratges GAC – L’Alternativa  /// Fitxa inscripció llargmetratges

(Bases en castellano VI Pitching Forum largometrajes GAC – L’Alternativa /// Ficha inscripción largometrajes en castellano)

 

BASES – I Pitching Forum Series GAC – Serielizados Fest   /// Fitxa inscripció sèries

(Bases en castellano I Pitching Forum Series GAC  ///  Ficha inscripción series en castellano )

 

El VI Pitching Forum GAC i el I Pitching Forum Sèries GAC són possibles gràcies al suport de FAGA, Fundació SGAE i l’Institut de Cultura de Barcelona.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Share Button
Tornar enrere