PANORÁMICA: La nova finestra audiovisual

Panoramica

Panorámica és la nova manera de veure els continguts audiovisuals, una plataforma on-line gratuïta en la que tant els espectadors com els professionals audiovisuals poden gaudir de continguts innovadors i de qualitat creats per autors d’arreu de l’Estat, amb una vocació d’entreteniment i divulgació.

El projecte Panorámica neix de la inquietud del Fòrum d’Associacions de Guionistes Audiovisuals (FAGA) per donar als seus autors la possibilitat d’exhibir obres de qualitat més enllà dels circuïts habituals, generalment, d’àmbit autonòmic.

La programació es podrà veure de manera íntegra en el web i la selecció de continguts anirà a càrrec d’un Comitè de continguts format per quatre guionistes membres de les Juntes Directives de les associacions que conformen FAGA (AGAG, EHGEP, EDAV i GAC).

Els guionistes que ho vulguin poden presentar els seus projectes emplenant aquest formulari. El Comitè els valorarà, es posarà en contacte amb els autors i els escollits passaran a formar part de la programació de Panorámica. Cada trimestre n’hi haurà una de nova.

Panorámica no té ànim de lucre i és totalment respectuós amb els drets d’autor.

Share Button
Tornar enrere