MÀSTER CLASS AMB TONY GRISONI

tony grisoni

Guionistes Associats de Catalunya organitza una Màster Class anb Tony Grisoni, conjuntament amb el Festival Serielizados i la col·laboració de la Fundació SGAE i el Departament de Cultura. Dissabte, 22 d’abril, de 10 a 13, tens una cita a la Sala Mompou de la seu de la SGAE a Catalunya (Passeig Colom, 6), amb un dels guionistes més importants de l’escena europea.

Grisoni és guionista de The Young Pope i de la pel·lícula Miedo y Asco en Las Vegas, entre d’altres. En aquest acte coneixerem el seu mètode de treball i la relació professional que ha tingut amb Terry Gilliam o Paolo Sorrentino. La sessió serà en anglès i amb traducció simultània al català. Estigues atent al correu per conèixer les novetats de les que anirem informant.

INSCRIU-TE A LA MÀSTER CLASS

Qui és Tony Grisoni?

Tony Grisoni és un guionista britànic que recentment ha participat en l’escriptura de The Young Pope (2016) de Paolo Sorrentino, una de les sèries més destacades del darrer any. Prèviament va signar el guió de la mini-sèrie britànica Southcliffe (2013) i la trilogia de TV movies Red Riding (2009).

Actualment treballa en un guió per a Philip K. Dick’s Electric Dreams, una adaptació en 10 parts de les obres d’un dels autors clau de la ciència ficció, font original de films com Blade Runner (1982), Minority Report (2002) i A Scanner Darkly (2006). La sèrie està sent produida per Bryan Cranston, i s’emetrà a Amazon i Channel 4.

En l’àmbit cinematogràfic, Grisoni és conegut per les seves col·laboracions amb el director de culte Terry Gilliam, d’entre les quals destaquen Miedo y Asco en Las Vegas (1998), Tideland (2005) i The Man Who Killed Don Quixote, adaptació de l’obra de Cervantes i “projecte maleït” de l’ex-Monty Python, que sembla que finalment veurà la llum després de 20 anys de dificultats i cancel·lacions. (text extret del web del Serielizados Fest).

 

Share Button
Tornar enrere