Logline, Sinopsi, Demo & Pitch amb Fernanda Rossi

Europa Creativa Desk – MEDIA Catalunya i Fundació SGAE organitzen LSD, un seminari adreçat a persones creadores de l’audiovisual amb alguna experiència prèvia o principiants a càrrec de Fernanda Rossi, autora, teòrica de dramatúrgia i guionista. El taller compta amb el suport de Guionistes Associats de Catalunya i Dones Visuals.

Al seminari aprendràs a preparar el pitch, a redactar logline, sinopsi i tractament efectius, i a treballar amb una millor estructura per presentar la demo o el work in progress de 3 a 20 minuts d’un projecte audiovisual, amb la finalitat d’obtenir finançament a mercats i fòrums de pitch. Aquest seminari es dividirà en dues jornades:

 

Dilluns 18 de novembre – Seminari

  • Definició i funció del pitch, logline, sinopsi, tractament i demo per a la recerca de finançament.
  • Diferents models d’estructura per als anteriors conceptes.
  • Visionat i anàlisi d’exemples de loglines, sinopsis i demos d’èxit. Abans i després.
  • Eines i consells per millorar els materials escrits i la demo.

 

Dimarts 19 de novembre – Pràctica

Al seminari del primer dia li seguirà un segon dia amb exercicis pràctics per aplicar els conceptes apresos el dia anterior en un projecte propi. El segon dia es limitarà la participació a un màxim de 25 projectes i amb un màxim de dues persones per projecte (director i/o guionista i/o productor i/o editor, etc.).

A causa de l’aforament limitat (50 persones màxim), la inscripció en aquesta segona sessió pràctica (amb projecte) es farà a partir de la selecció de projectes d’acord amb la informació rebuda en el formulari d’inscripció i prèvia confirmació per part de l’organització.

 

INSCRIU-TE A LA SESSIÓ AQUÍ

 

Share Button
Tornar enrere