Jornada legal per a guionistes

jornada legal

El 10 de juny el GAC i ALMA organitzen una jornada legal sobre els drets dels guionistes. Aquest acte, totalment gratuït i només limitat a l’aforament, compta amb el suport de la Fundació SGAE i es farà al Club Social de la seu de la SGAE a Catalunya de 17h a 19.30h.

El que volem és posar sobre la taula un conjunt d’aspectes legals bàsics que tots els guionistes haurien de conèixer. Per fer-ho, comptarem amb la participació del guionista soci del GAC i ALMA, Sergio Barrejón, el responsable dels serveis jurídics d’ALMA, Tomás Rosón i l’advocat del GAC, Ignacio Monter. L’activitat es realitzarà en castellà.

La jornada es dividirà en dos blocs:

1) “Todo lo que firmaste y no deberías haber firmado”. En aquest bloc s’analitzaran els principals problemes i clàusules a les que s’enfronten els guionistes a l’hora de negociar un contracte, així com els errors que no s’han de cometre, quins punts són importants de negociar amb detall i com dur-ho a terme.

2) Convenio, contratos temporales, fijos discontinuos y falsos autónomos. Pujada salarial respecte el 2015, explicació de les taules i mesures en cas d’incompliment. Treballadors fixos, contractats per obra, fixos discontinus i falsos autònoms: qui ho és, qui no, com reclamar-ho i en quin termini s’ha de fer.

Per tal d’assistir s’ha d’emplenar el formulari d’inscripció.

Podeu enviar les vostres preguntes, perquè les responguin els ponents durant la sessió a o a amb l’assumpte “Consultas jornadas legales Barcelona”. L’últim dia per enviar-les és divendres 3 de juny.

Us hi esperem!

Share Button
Tornar enrere