IV PITCHING FORUM A L’ALTERNATIVA

Pitching Forum

El IV Pitching Forum del GAC s’ha celebrat a la Sala Raval del CCCB i en el marc de l’Alternativa Professionals. Aquesta quarta edició ha comptat amb la col·laboració de l’ICEC, la Fundació SGAE, FAGA, l’Acadèmia del Cinema Català, PROA, el Clúster Audiovisual de Catalunya, Televisió de Catalunya i amb el patrocini de Frit Ravich i Moritz.

Enguany s’han seleccionat deu projectes diferents, tres d’ells procedents de la col·laboració amb el Clúster Audiovisual de Catalunya:

La Vendímia, de Xènia Puiggros i Albert Vilardaga

N-II, de Borja Figuerola

Paraísos imposibles, d’Antonio Bértolo

Sideroads, de Daniel Muñoz Caneiro

Stray Dogs Run Wild, de Blanca Escoda

Triunfo, de David Ordinas

Veritat o atreviment, de Manuel Pérez

Los vivos, de Roger Vila i Júlia Latorre

El secret atòmic de Franco, de Cristina Muela (documental)

Teresa. El maquis de Vallibona, de Sergi Jiménez i Sara Venque (documental)

El tribunal de l’edició de 2017 l’han conformat el director, Eduard Cortés, la guionista, Carmen Fernández, el productor, Albert Solé i el president del GAC, Marçal Cebrian. L’humorista i guionista, Joan Antoni Martín Piñol, ha estat l’encarregat de presentar l’acte i cadascun dels projectes. A la sessió de pitching hi han assistit unes cinquanta persones i hi havia representades gairebé una trentena de productores. Posterioment, hi ha hagut un espai de networking on s’ha pogut gaudir de menjar i beguda, a l’hora que ha permès aprofundir en els projectes presentats. Tant el GAC com l’Alternativa valoren molt positivament la col·laboració i han garantit que es mantindrà de cara a properes edicions.

Share Button
Tornar enrere