III PITCHING FORUM DEL GAC

III Pitching Forum

Guionistes Associats de Catalunya organitza, en col·laboració amb la Fundació SGAE, Televisió de Catalunya, PROA, l’Acadèmia del Cinema Català i FAGA, el III Pitching Forum del GAC.

Des d’ara mateix i fins el 26 de setembre pots presentar el teu projecte a

L’objectiu d’aquest III Pitching Fòrum de GAC és crear un mercat i un punt de trobada entre guionistes i productors. La seva voluntat és crear un vincle directe entre els actors de l’audiovisual. D’aquesta manera es facilitarà el posicionament, desenvolupament i, a llarg termini, la producció de projectes on es valori el guió.

Com funciona?

Un comitè de lectors i analistes de guió de GAC seleccionaran entre un mínim de 8 i un màxim de 14 projectes. Tot ells participaran en una jornada d’exposició davant dels productors assistents a l’acte.
En aquesta tercera edició, el pitch comptarà amb un tribunal activament participatiu. El formaran per cinc figures rellevants de diferents disciplines del panorama audiovisual (guió, direcció, producció, distribució i televisió). Des de la seva tribuna, al mateix escenari, seran els encarregats de dinamitzar les preguntes als guionistes seleccionats per al pitch.

Prèviament, als seleccionats se’ls farà un taller de Pitch. Consistirà en una jornada de preparació de venda de projectes a càrrec d’un expert.

La sessió del Pitching Forum es desenvoluparà de la següent manera. Al llarg de les dues hores, els guionistes podran exposar durant 5 minuts el projecte seleccionat davant del tribunal i dels productors assistents a l’acte. Posteriorment, els productors disposaran de 5 minuts, després de cada pitch, per fer les preguntes que creguin necessàries. Un presentador s’encarregarà d’introduir els participants i d’amenitzar l’acte.

 

BASES DISPONIBLES EN CATALÀ I EN CASTELLÀ.

Share Button
Tornar enrere