Formació
TALLERS GAC
Amb els Tallers GAC oferim una formació exclusiva, amb grups reduïts (màx. 10 alumnes), per a socis del GAC i també per als socis de les diverses associacions que conformen FAGA: EDAV (València), EHGEP (Euskadi) i AGAG (Galícia). Sempre a un preu molt ajustat.
Tot el personal docent està format per perfils professionals del sector, altament qualificats dins les seves àrees: dialoguisme, psicologia del guió, transmèdia, tires còmiques, documentals, entre d’altres.
Els Tallers GAC es realitzen de gener a maig i es programen annualment al voltant de diverses temàtiques.
Si tens algun suggeriment sobre una temàtica que t’agradaria per un taller o que repetíssim un, fes-nos-ho saber aquí.

21, 22, 28 i 29 d’octubre
4 i 5 de novembre
El taller busca proporcionar tècniques i eines per a la creació de personatges. Això s’aconseguirà a través del visionat de pel·lícules en les que s’analitzaran els seus personatges, tant els bons, com els fallits. Així mateix, les eines teòriques mostraran un ampli ventall per construir personatges complexos i creïbles. També es treballarà en la creació de diàlegs, incidint principalment en la parla particular dels personatges i en la creació de subtextos.

20 i 27 d’octubre
3, 10, 17 i 24 de novembre
1, 9 i 15 de desembre
Construir seqüències de diàlegs és una de les parts del guió que presenta més dificultats a la majoria de guionistes que comencen i a molts professionals amb anys de carrera. Però dialogar d’una manera natural, fluïda, potent i efectiva no és especialment difícil si es coneixen algunes tècniques o maneres d’enfrontar-se al diàleg com les que s’analitzaran, amb exemples trets del cinema i de la televisió, durant aquest curs.

30 de novembre, 2 i 3 de desembre
El taller ensenya recursos, desenvolupa estratègies i una guia per a la creació d’una bíblia d’un projecte transmèdia. La narrativa transmèdia utilitza la distribució del contingut de manera interconnectada en diferents plataformes i xarxes socials.

4, 11, 18 i 25 de març i 1 d’abril. Horari: de 18:00 a 20:00
Rodar un documental és una aventura on no disposes d’un mapa, sinó una brúixola. Un procés que t’obliga a estar permanentment disposat a canviar el rumb que t’havies marcat. Només posa una condició: treballar amb la realitat. Però la manera com podem fer servir els elements d’aquesta realitat ens permet un elevat grau de llibertat narrativa i l’ús d’un llenguatge innovador i creatiu a la recerca no tant d’una veritat periodística sinó d’una construcció dramàtica. Perquè, al capdavall, el documental no deixa de ser un gènere de ficció.

3 i 10 de març de 2014. Horari: de 18:00 a 21:00
5 i 12 de març de 2014. Horari: de 19:00 a 21:00
El taller ensenya recursos, desenvolupa estratègies i una guia per la creació d’una bíblia d’un projecte transmèdia. La narrativa transmèdia utilitza la distribució del contingut de manera interconnectada en diferents plataformes i xarxes socials.