Sigurjón Kjartansson Keren Margalit

SIGURJÓN KJARTANSSON I KEREN MARGALIT

Guionistes Associats de Catalunya (GAC), conjuntament amb el Serielizados Fest i el suport del Departament de Cultura i la Fundació SGAE organitzem una doble Màster Class. Serà amb el guionista islandès Sigurjón Kjartansson (Trapped) i la isrealieana, Keren Margalit (The A Word, In Treatment (original israeliana) i Sleeping Bears, sèrie seleccionada a la Berlinale Series 2018 i que s’estrena al Serielizados Fest).

L’acte tindrà lloc dissabte 29 de setembre a les 10.30 hores a la seu de la SGAE a Catalunya (Passeig de Colom, 6. Barcelona) i comptarà amb la presència de la guionista i sòcia del GAC, Marta Armengol, com a moderadora.

La primera Màster Class, amb l’islandès creador de Trapped, servirà per conèixer com una sèrie islandesa ha estat exportada a tants països, metodologies de treball, etc. La segona formació, amb Keren Margalit, ens permetrà conèixer les claus de les seves obres, amb especial atenció a The A Word i Sleeping Bears.

Prèviament al començament de la sessió es podrà gaudir d’un esmorzar a base de pastes dolces i salades, cafè i sucs.

L’acte és gratuït per tots els socis del GAC i membres d’altres associacions de FAGA i té un cost de 5 € per la resta d’assistents.

CONFIRMA LA TEVA INSCRIPCIÓ EMPLENANT EL FORMULARI

 

Share Button