FICCAT

I PITCHING FORUM GAC-FICCAT

 

Guionistes Associats de Catalunya i el Festival Internacional de Cinema en Català (FICCAT) presenten el I Pitching Forum GAC-FICCAT, que compta amb la col·laboració de la Fundació SGAE, el Forum d’Associacions de Guionistes de l’Audiovisual (FAGA), Productors Federats de Catalunya (PROA), l’Acadèmia del Cinema Català (ACC) i la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals (CCMA).

L’objectiu d’aquesta activitat és apropar a tot el sector audiovisual les millors propostes de curtmetratge i llargmetratge de ficció i documental en català. Des d’ara mateix i fins el 30 d’abril pots enviar-nos el teu guió a l’adreça . D’entre tots els participants se seleccionarà 4 projectes de curtmetratge i 4 de llargmetratge. Un tribunal format per un guionista, un director, un productor i un responsable de la Televisió de Catalunya seran els encarregats de dinamitzar les preguntes. Els projectes de llargmetratge tindran 5 minuts per presentar-se, mentre que els de curt només 3.

El proper 10 de juny a les 11 del matí, en el marc del FICCAT es farà la presentació de tots els projectes. El dia abans, els seleccionats, hauran fet una formació específica en pitching a càrrec d’un reconegut expert. Tots els guions seran llegits per analistes i lectors professionals, que decidiran els 8 seleccionats. El veredicte del jurat serà inapel·lable i es farà públic a finals de maig.

No esperis més i presenta el teu guió al I PItching Fòrum GAC-FICCAT. Tens les bases disponibles en català.

Share Button