Enric Gomà reelegit a la Junta de la SGAE

Enric Gomà

El soci del GAC, Enric Gomà, ha estat un dels membres elegits pels socis de la SGAE amb dret a vot, per continuar dins la Junta Directiva de l’entitat. Conjuntament amb ell han sortit escollits, com a part del Col·legi Audiovisual, persones de la seva màxima confiança: Julia Altares, Miguel Hermoso, Inés París, Antonio Meliveo, José Luis Acosta, Fernando Colomo, Eduardo Zaramella i Carlos Asorey.

Els reptes de la Junta Directiva en el terreny audiovisual seran separar les dues bosses de diners procedents de les televisions, equilibrar les franges de televisió i tenir unes franges pròpies de l’Audiovisual. També es pretén crear unes comissions de cinema i dibuixos animats per treballar en la detecció del frau, enfortir el dret d’autor, el dret de Remuneració Equitativa, i que la Unió Europea l’estengui per tots els països d’Europa.

El nou president de la SGAE serà escollit a principis de març en una Junta Directiva força dividida entre els partidaris de José Miguel Fernández Sastrón, músic, i els que són majoria, que donen suport al guionista i actual president de la SGAE, José Luís Acosta.

En aquestes eleccions han votat 2.582 socis, gairebé un 12 per cent dels 21.778 que tenen dret a vot. Només 865 han exercit el seu dret a vot presencialment a les diverses seus establertes (Madrid, Barcelona, València, Sevilla, Bilbao i Santiago de Compostel·la), mentre que 1.723 ho han fet per correu.

Share Button
Tornar enrere