SERIELIZADOS KICK

SERIELIZADOS KICK: LA INCUBADORA DE SÈRIES EN CATALÀ.

Serielizados organitza la primera edició de Serielizados Kick, una incubadora que té com a objectiu impulsar la creació i el desenvolupament de sèries en català.  

Es farà una selecció de 8 projectes de ficció, documental o animació. Poden participar projectes de sèries, websèries o mini-sèries de 6 episodis amb una durada de menys de 20 minuts per episodi

  La convocatòria ofereix: 

  • Ajuts de suport a la creació i el desenvolupament: Cada projecte rebrà un ajut de suport a la creació de 8.000€ que seran abonats als autors/es. 
  • Acompanyament en l’escriptura del guió: Cada projecte tindrà assignat un tutor/tutora amb tres sessions de mentoria. 
  • Talent campus: inclourà trobades amb cadenes i plataformes, masterclass de guió, una jornada professional amb diversos panells i casos d’estudi, una tutoria col·lectiva i una mentoria one-to-one de seguiment del projecte.  
  • Residència creativa 
  • Pitch: la convocatòria finalitza amb un Pitching Fòrum que es presentarà davant un públic professional.  

El GAC dona suport a Serielizados Kick, i dos dels vuit projectes seleccionats hauran de ser escrits o coescrits per socis/sòcies del GAC. La quota d’inscripció és de 10€, però com a membres del GAC us hi podreu presentar gratuïtament.

El termini d’inscripció finalitza el dilluns 22 d’agost a les 23:59h. S’anunciaran els projectes seleccionats a partir de la segona quinzena de setembre.  

Bases en català // Full d’inscripció

Share Button