Jornada legal: la teva creació és la teva propietat

Si tens dubtes respecte als drets que et corresponen sobre el teu guió, com negociar-los i com afrontar les clàusules conflictives d’un contracte, el dimecres 12 de desembre el GAC organitza una jornada legal. 

El guionista Eduard Sola introduirà situacions habituals en el treball d’un guionista, des de l’inici de la seva creació fins a la firma del contracte, i llençarà una sèrie de preguntes. Tot seguit, l’advocat Ignacio Monter abordarà les possibles respostes fent referència als drets de propietat intel·lectual. Per últim, es farà un petit debat sobre cada un dels punts comentats.

La jornada es dividirà en dos blocs:

 

1) Drets de propietat intel·lectual del guionista: creació, idees, autors de l’obra audiovisual, coautoria, registre, contingut, drets d’explotació i drets morals, abast de la cessió.

-Pausa cafè-

2) Principals dificultats a l’hora de negociar un contracte de guió: objecte, versions, terminis de pagament, dret de transformació, reversió, contractes condicionats, incorporació de nous guionistes, tipus de contracte, resolucions i altres aspectes.
La sessió es farà el dimecres dia 12 de desembre al Club Social de la seu de la SGAE a Catalunya de 16.30 a 19h. La sessió serà gratuïta i està dirigida exclusivament a socis del GAC i Dones Visuals.

Per tal d’assistir s’ha d’omplir el formulari d’inscripció.

T’hi esperem!

Share Button