IX Pitching Fòrum de Llargmetratges

Un any més, celebrarem el Pitching Fòrum de Llargmetratges en el marc de Cinema Pendent a L’Alternativa.

Es podran presentar projectes de llargmetratge fins al dijous 28 de juliol de 2022, data a partir de la qual una comissió d’analistes designada pel GAC seleccionarà entre 4 i 8 projectes. Els autors dels projectes seleccionats rebran una tutoria de desenvolupament de continguts, i també participaran en un taller de pitch (l’any passat les formacions van córrer a càrrec de Neus Rodríguez i Marian Sánchez-Carniglia).

Finalment, es duran a terme els pitchings davant d’un tribunal professional i d’un públic format per productores. A l’esdeveniment, els professionals assistents podran sol·licitar trobades individuals amb els autors dels projectes. A l’edició del 2021, al tribunal hi va haver representació de TV3, TVE, Filmin i Acontracorriente.

La inscripció de projectes té un cost de 40€, però els socis i sòcies de SGAE tindran un 50% de descompte, i els membres de GAC i FAGA s’hi podran presentar gratuïtament.

El Pitching Fòrum GAC és possible gràcies al suport de FAGA, Fundació SGAE, l’ICEC (Institut Català de les Empreses Culturals) i l’ICUB (Institut de Cultura de Barcelona).

Bases en català // Full d’inscripció

Bases en castellano // Ficha de inscripción

Share Button