ISLABENTURA

ISLABENTURA 2018

Et presentem el laboratori extrem de guió, ISLABENTURA. Es tracta d’una proposta de la Palma Film Comission perquè sis professionals puguin crear un llargmetratge o una sèrie de televisió (tres places per cadascuna de les modalitats) basada i localitzada a l’Illa de la Palma.

Els sis seleccionats, tindran una setmana de benvinguda amb totes les despeses pagades per a conèixer de primera mà l’illa el mes d’octubre. Posteriorment, comptaran amb una altra setmana de desenvolupament d’escriptura intensiu el mes d’abril. El projecte s’haurà de desenvolupar durant un any natural, d’agost de 2018 a juliol de 2019.

El període per presentar-t’hi comença l’1 d’agost de 2018 i s’acaba el 15 de setembre. Les bases t’ajudaran a conèixer tot el que has de saber per a poder inscriure’t al laboratori. La selecció dels candidats la farà un grup de tutors, entre els quals hi haurà el soci del GAC, Jordi Calafí.

Després de fer un Pitching els últims dies de juliol de 2019 es donarà a conèixer el guanyador, que obtindrà un premi amb metàl·lic de 3.000 €.

Share Button