II Pitching Forum

II Pitching Forum del GAC

Guionistes Associats de Catalunya organitza el II Pitching Forum GAC de ficció i documental. Aquesta activitat compta amb el suport de la Fundació SGAE, PROA, l’Acadèmia del Cinema Català, el Clúster Audiovisual i Televisió de Catalunya. El seu objectiu principal és crear un mercat i un punt de trobada entre guionistes i productors. La voluntat és establir un vincle directe entre els diversos actors de l’audiovisual, facilitant el posicionament, desenvolupament i, a llarg termini, la producció de projectes on es valori el guió.

 

Un comitè de lectors i analistes de guió de GAC seleccionaran entre un mínim de 8 i un màxim de 14 projectes que participaran en una jornada d’exposició davant dels productors assistents a l’acte. En aquesta segona edició, el pitch comptarà amb un tribunal activament participatiu format per cinc figures rellevants de diferents disciplines del panorama audiovisual (guió, direcció, producció, distribució i televisió) que des de la seva tribuna al mateix escenari seran els encarregats de dinamitzar les preguntes als guionistes escollits per al pitch. Prèviament, els seleccionats faran una formació en pitching a càrrec d’un expert.

 

El període de rebuda de projectes s’inicia el 6 de juliol i estarà obert fins el 18 de setembre. Tot això, i molt més s’especifica en les bases del II Pitching Forum del GAC. L’acte se celebrarà en el CCCB, el 12 de novembre, en el marc de la setmana de l’autor i previ a la IV Trobada de guionistes organitzada per FAGA.

Share Button