Ja es coneixen els preseleccionats del II Concurs de guió transmedia

Guionistes Associats de Catalunya (GAC) i el Mercat Audiovisual de Catalunya han anunciat els preseleccionats del II Concurs de Guió Transmedia en el marc del Festival de Sitges. Aquest certamen té un premi de 2.000 € pel guanyador. De la seva banda, els finalistes rebran un pack de seminaris formatius a càrrec del Màster de Disseny i Gestió de la Producció Audiovisual de la UAB i el disseny de producció del projecte a càrrec del MiLab Blanquerna de la FCCB-URL. Aquesta iniciativa compta amb TVC com a mitjà oficial.

Els projectes preseleccionats que ha anunciat el coordinador del concurs, Daniel Resnich, són: BARCELONA ROMAN STEAMPUNK, de Jaume Valor Montero i Laura Llimós Aicart;  TERRA DE LLEGENDES, d’Eugeni Guillem Darné; HISTORIAS SIN CONTAR, de Jordi Farga Ruiz; BOLIS, d’Enric Esteban i Alert; MIRONINS, d’Anna Carretero Gallardo, Marcela Hattemer Trossero, Mikel Mas Bilbao i Anna Purroy Hernández; FASHION.CAT, de Noemí Sales i Àlia Kirschner; QUIEN COJONES…?, de Guido Cortell;  L’EFECTE STREISAND, de Pep Jové Company; HEY WHALE!, d’Adrià Velardos Palomar; NAVIGAM, de Josep Sarquella Juncà; INMERSION, de Montecarlo i UNA EPIDÈMIA D’HOMOFÒBIA; de Marc Serena Casaldàliga.

Durant la Transmedia International Week, l’última setmana d’octubre, s’anunciarà els finalistes i el projecte guanyador.

Share Button
Tornar enrere