Dani Rissech, nominat als Game Connection Indie Development Awards

El nostre soci Dani Rissech ha estat nominat per partida doble als Game Connection Indie Development Awards, certamen internacional de videojocs independents.

“Indiecalypse” és una aventura gràfica plena de minijocs desenvolupada per l’estudi JanduSoft, on viurem de primera mà les penúries d’uns desenvolupadors de videojocs independents que pretenen dur a terme el millor videojoc de tots els temps. El joc, que s’està finançant mitjançant una reeixida campanya de Kickstarter, estarà ben aviat disponible a Steam, PS4, XBOX ONE i Nintento Switch.

“Super Epic” és un original plataformes d’estètica pixel art, desenvolupat per l’estudi Undercoders. El joc està protagonitzat per Tan-tan, un ós rentador que, tot cavalcant damunt la seva fidel llama, Ola, mirarà de salvar una societat esclavitzada pels casual games escurabutxaques produïts per una sinistra corporació. “Super Epic” estarà properament disponible a Steam i Nintendo Switch.

Els jocs, dels quals Rissech ha estat guionsita i narrative designer, han estat nominats en les categories Best story / Storytelling, Best Hardcore Game i Best console game, respectivament. Felicitats i molta sort!

Llegiu-ne més aquí. 

Share Button

Tornar enrere