BENET I JORNET REP LA MEDALLA D’HONOR DE LA SGAE

benet i jornet

Benet i Jornet, un dels socis fundadors del GAC, ha rebut la medalla d’honor de la SGAE per la seva trajectòria com a guionista, compositor i dramaturg. En una Sala Mompou plena a vessar i reconvertida en un espai on fer el vermut, un dels grans exponents del guió i la dramatúrgia del nostre país ha pogut sentir l’afecte d’amics, familiars i professionals de l’audiovisual i el teatre.

L’acte, presentat pel director de la SGAE a Catalunya i Balears, Ramon Muntaner, ha arrencat amb una presentació de fotografies amenitzades amb música de 1964, l’any en què Benet i Jornet va registrar la seva primera obra a la SGAE. Després, ha estat el torn per la sòcia del GAC, Marta Molins, que ha llegit un text molt personal sobre la seva relació amb Benet i Jornet. Posteriorment, el dramaturg, Jordi Casanovas, ha llegit unes paraules també molt emotives al voltant de la figura del creador.

Finalment, el president de la SGAE, José Luís Acosta, ha lliurat la medalla d’honor i tots els assistents s’han aixecat de les seves cadires i han aplaudit com a mostra de l’enorme admiració cap a l’autor barceloní. Per cloure l’acte, la seva filla, Carlota Benet, ha donat les gràcies a tots els presents i a la SGAE per haver atorgat aquesta distinció al seu pare.

Share Button
Tornar enrere