17/11 PITCHING FORUM

III Pitching Forum

Guionistes Associats de Catalunya organitza, en col·laboració amb la Fundació SGAE, Televisió de Catalunya, PROA, l’Acadèmia del Cinema Català, lAlternativa i FAGA, el III Pitching Forum del GAC. Després de rebre una trentena de projectes és el moment de fer-ne la presentació. Serà el proper 17 de novembre a les 17 hores al CCCB i en el marc del Festival Internacional de CInema Independent de Barcelona, l’Alternativa.

En aquesta tercera edició, el pitch comptarà amb un tribunal activament participatiu format per figures rellevants de diferents disciplines del panorama audiovisual (guió, direcció, producció, distribució i televisió) que des de la seva tribuna, al mateix escenari, seran els encarregats de dinamitzar les preguntes als guionistes seleccionats per al pitch.

La sessió del Pitching Forum es desenvoluparà de la següent manera: Al llarg de les dues hores, els guionistes podran exposar durant 5 minuts el projecte seleccionat davant del tribunal i dels productors assistents a l’acte, que disposaran de 5 minuts, després de cada pitch, per fer les preguntes que creguin necessàries. Un presentador s’encarregarà d’introduir els participants i d’amenitzar l’acte.

Prèviament, el 16 de novembre, als seleccionats se’ls farà un taller de Pitch consistent en una jornada de preparació de venda de projectes a càrrec de Sergi Doladé, reconegut productor expert en la matèria. La llista de projectes seleccionats es donarà a conèixer el 9 de novembre.

CONFIRMA LA TEVA ASSISTÈNCIA AQUÍ.

Share Button
Tornar enrere