V PITCHING FORUM DEL GAC

pitching forum

Guionistes Associats de Catalunya presenta el V Pitching Forum del GAC. Ho fa amb el suport del Festival Internacional de Cinema Independent l’AlternativaFAGA (Foro de Asociaciones de Guionistas Audiovisuales), PROA (Productors Audiovisuals Federats), l’Acadèmia del Cinema CatalàFundació SGAE i Televisió de Catalunya. La cinquena edició consolida aquesta proposta per acostar els guionistes a la resta d’agents de l’audiovisual. S’acceptaran projectes de llargmetratge de ficció i documental.

El període de recepció de projectes s’allargarà des del 13 de juliol fins l’1 d’octubre de 2018. Com ja va passar l’any passat, es comunicaran els seleccionats a finals del mes d’octubre o principis de novembre. La sessió de Pitching es farà el 14 de novembre a partir de les 11.30 i fins les 13.30. La dinàmica serà la mateixa que l’edició anterior, on un tribunal format per un guionista, un director, un productor i un membre de la televisió, dinamitzarà les preguntes. Posteriorment, hi haurà un espai de networking, amenitzat amb un piscolabis i una mica de beguda. Uns dies abans, es durà a terme la formació de pitching a càrrec d’un especialista en la matèria.

Des d’ara mateix i fins l’1 d’octubre presenta el teu guió al Pitching Forum del GAC. Tens les bases disponibles en català i castellà.

Share Button
Tornar enrere