Un dels finalistes del I Concurs Transmèdia al 30 minuts

pp-cargolInvasors, el documental englobat dins del projecte transmèdia Intrusos, s'emetrà diumenge, 30 de març a les 21:55, al 30 minuts de TV3. L'amenaça que planteja el cargol poma per les Terres de l'Ebre es posa de relleu en aquesta producció de Terresnòmades amb la col•laboració de LaQuimera que està escrita per Joanna Pardos i Sílvia Berbís. El reportatge és una de les potes narratives del projecte Intrusos, finalista del I Concurs de guió transmèdia GAC-MAC.

 

La Junta del GAC traça el pla de treball per al 2014

canvasLa Junta Directiva de Guionistes Associats de Catalunya (GAC) ha definit els eixos de treball per al 2014: Defensa de drets, Visibilitat, Formació, Representativitat i Contacte amb el mercat. Pel que fa al primer eix, és clau l'aposta que ha fet el GAC per a tenir un advocat propi, uns serveis jurídics que donin servei a tots els socis i a la Junta Directiva. La Visibilitat l'aconseguirem, en gran part, mitjançant un nou logo i una nou web, que ens donarà major projecció i permetrà promocionar millor l'obra del soci i l'activitat de l'entitat. També volem seguir creant ponts amb festivals i introduir el Premi GAC al millor guió, seguint la línia iniciada l'any passat amb l'Alternativa.

Llegiu-ne més...
 

El director de TV3 assumeix la Declaració d'Intencions signada amb Mònica Terribas

TV3alacarta-toda-la-programación-de-TV3-online-El director de TV3, Eugeni Sallent, ha assumit com a pròpia la Declaració d'Intencions signada amb Mònica Terribas el juny de 2011. És una de les conclusions de la reunió mantinguda ahir per part d'una delegació del GAC amb el director de TV3, Eugeni Sallent. Es va acudir a la trobada amb l'objectiu de reprendre les relacions i presentar la nova Junta i es va aconseguir que Sallent fes seva la Declaració d'Intencions. El document, firmat amb l'anterior direcció, es comprometia a vetllar pels drets dels guionistes, perquè totes les produccions on participés TV3 es treballés en contracte, per fer una correcta difusió de l'obra del guionista o establir una trobada anual per explicar els criteris de continguts per a la propera temporada.

Llegiu-ne més...
 

Resposta d'Isona Passola a la carta de la presidenta del GAC

VI-Premis-Gaudi 54400295487 54028874188 960 639Publiquem la resposta a la carta que va enviar la presidenta del GAC, Gemma Rodríguez, a la seva homòloga a l'Acadèmia del Cinema Català, Isona Passola, en referència al tractament dels guionistes a la VI Gala dels Premis Gaudí:

 

 

 

Barcelona, 17 de febrer de 2014


Benvolguda Gemma,

Hem rebut amb una barreja de sorpresa, malestar i incredulitat, la carta que, sense data, ens vau fer arribar per correu electrònic el dia 6 i que, des de fa uns dies, consta també penjada al vostre web. L’enrenou que ens han causat les imprecisions que conté ens obliga a demanar-vos la publicació d’aquesta resposta al mateix espai del vostre web que ara ocupa la carta a la que donem resposta, com a rectificació i contextualització del que, en nom del GAC, ens traslladeu com a queixa.

Llegiu-ne més...
 
Pàgina 1 de 60

socis2014

portada tallers

carteltotsaunaveu


calendari2013d

motorcerca2013c

formacions2013c

filmoteca2013c