I Pitching Forum GAC (Sitges, 09/10/2014)

logo monodepitchingsitgesTens un guió al calaix? Els teus amics estan farts que els donis la tabarra amb idees de nous projectes? Doncs estàs de sort, perquè et volem oferir l'oportunitat de participar en el I Pitching Forum del GAC. A més, si ets dels 10 seleccionats tindràs una formació de pitching gratis! Tot plegat, ho organitzem en col•laboració amb la Fundació SGAE i el Festival de Cinema Fantàstic de Catalunya Sitges 2014 i compta amb el suport de PROA. El Pitching Forum tindrà lloc el proper 9 d'octubre de 16 a 18 hores a la Sala Tramuntana.

Llegiu-ne més...
 

B. Elsley: "El meu fill i jo vam crear els personatges d'Skins en una tarda"

Bryan-Elsley 013 xarxes

És una de les sorprenents afirmacions que va fer el guionista britànic, Bryan Elsley, en la sessió organitzada pel GAC, amb la col•laboració de la Fundació SGAE, divendres 20 de juny. L'autor escocès va explicar els seus mètodes de treball, adaptats a cadascun dels projectes on participa. En el cas d'Skins, va optar per incorporar joves adolescents a l'equip de guió, amb la finalitat de donar veracitat a les trames i als diàlegs. Pel que fa a Dates, va explicar que ell no reescrivia els capítols, sinó que els demanava als autors que ho fessin ells mateixos. D'aquesta manera, es va aconseguir respectar la feina de cada guionista, independentment que ell en fos el creador.

Llegiu-ne més...
 

II concurs de guió transmèdia GAC-MAC

logo concursGuionistes Associats de Catalunya (GAC) ha presentat, en el marc del Mercat Audiovisual de Catalunya (MAC), el II concurs de guió transmèdia GAC-MAC. En aquesta segona edició es premiarà aquells projectes que siguin realment transmèdia. El primer premi serà de 2.000 € per gentilesa del MAC, els altres dos finalistes rebran un pack de formació a càrrec del Màster de Disseny i Gestió de la Producció Audiovisual de la UAB i el desenvolupament d'un dossier de producció a càrrec del MiLab de la Facultat de Ciències de la Comunicació Blanquerna de la URL. El mitjà oficial serà TV3. Recorda que pots presentar els teus projectes des d'ara fins el 31 d'agost. Els guanyadors es coneixeran en el proper festival de Sitges. Consulta'n les bases.

 

Cicle de guionistes britànics: Bryan Elsley

flyer poster elsley webEl 20 de juny, Guionistes Associats de Catalunya (GAC) organitza, amb la col•laboració de la Fundació SGAE i de l'Institut Català de les Empreses Culturals (ICEC), un cicle de guionistes britànics. L'autor escocès, Bryan Elsley, creador d'Skins (2007) i Dates (2013) farà aquesta primera sessió. L'activitat inclou el visionat de capítols de les dues sèries i, posteriorment, una explicació sobre els processos d'escriptura i les tècniques utilitzades per part del creador. A la tarda es debatrà al voltant dels models de producció que s'apliquen al Regne Unit. L'acte se celebrarà de 10 a 14 i de 16 a 18 a la Sala Mompou de la SGAE.

Llegiu-ne més...
 
Pàgina 1 de 62

socis2014

portada tallers

carteltotsaunaveu


calendari2013d

logo concurs

motorcerca2013c

formacions2013c

filmoteca2013c

logo monodepitchingsitges