El concurs de guió transmèdia al MAC

concurstransmedia

El Concurs de guió transmèdia GAC-MAC s’ha presentat en el marc del Mercat Audiovisual de Catalunya. Aquest certamen, organitzat pel GAC, està dotat amb un premi pel guanyador de 2.000 €, gràcies a la col·laboració del MAC. També compte amb un pack de formació a càrrec del Màster Disseny i Gestió de la Producció Audiovisual de la Universitat Autònoma de Barcelona i amb el desenvolupament del dossier de producció per part de la Plataforma MiLab Blanquerna. A més, el concurs compta amb la col·laboració de Televisió de Catalunya, com a mitjà oficial. El període per presentar els projectes anirà des del 3 de juny fins el 31 d’agost. I les bases ja estan disponibles.

Durant la presentació han intervingut el president del GAC, Marçal Cebrian, i el coordinador del concurs, Daniel Resnich, així com els guanyadors de l’any passat, Mironins, representats per Mikel Mas i Celia Rico. El projecte està en fase de finançament i la transmediació es basarà en una sèrie de televisió, joc interactiu, realitat augmentada, marxandatge i un llibre. Mikel Mas ha donat les gràcies per l’oportunitat que ha suposat per a ells ser guanyadors del II Concurs transmèdia, ja que els ha permès anar a fires nacionals i internacionals.

 

concurstransmedia2015

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

També s’ha exposat l’estat del projecte d’un dels finalistes, Barcelona Roman Steampunk. Jaume Valor i Laura Llimós han presentat un projecte pensat per a joves on la ciutat de Barcelona pren vida. El que va començar sent un llibre interactiu ha acabat com un projecte transmèdia on s’interacciona amb xarxes socials, realitat augmentada, continguts geolocalitzats i una sèrie de televisió.

 

concurstransmedia_2015

Share Button
Tornar enrere